Dr. Ertuğrul ÇAM - Okul Müdürü

1989 yılında Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kadirli’de tamamladı. 2012 yılında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Sınıf Öğretmenliği lisans programından, 2017 yılında Amasya Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Temel Eğitim Anabilim Dalı, Sınıf Öğretmenliği Eğitimi tezli yüksek lisans programından 2022 yılında İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Lisansüstü Eğitim Ens. Sınıf Öğretmenliği Doktora programından mezun oldu.  2012-2014 yılları arasında özel eğitim merkezinde okuma yazma sorunu yaşayan çocuklarla çalıştı. Daha sonra 2014 yılında Muş ili Bulanık ilçesine Müdür Yetkili Öğretmen olarak atandı. Adana, Kahramanmaraş, Muş, Hatay ve Ankara’da müdür yetkili öğretmen, öğretmen, müdür yardımcısı, okul müdürü olarak çeşitli görevlerde bulundu. Halen Ankara ili Mamak ilçesinde okul müdürü olarak görev yapmaktadır.  Okuma ve okuduğunu anlama alanında akademik çalışmalarını sürdürmektedir.

(312) 374 3096 (312) 374 3096 Eposta